Mortal Kombat: Rebirth 2010 Film Sa Prevodom Online HD

Mortal Kombat: Rebirth (2010) Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje

2010-06-08 NA HD

[Filmovi]

00:08:00

Mortal Kombat: Rebirth

Mortal Kombat: Rebirth Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje

 • Kiadási dátum: 2010-06-08
 • Clasificación: 7.1
 • Termelés: Oysterr / VG Flicks / Celluloid VFX / Furious FX /
 • Műfaj: Action Fantasy

Podijelite ovaj film s prijateljima

Mortal Kombat: Rebirth film na mreži

Mortal Kombat: Rebirth puni film online ili preuzmite najbolji besplatni 1080p HD videozapis odmah s radne površine, prijenosnog računala, prijenosnog računala, kartica, iPhonea, iPada, Mac Pro i više

Što ljudi kažu Mortal Kombat: Rebirth film

Mortal Kombat: Rebirth Galerija filmova

Filmski redatelj i tim iza. Mortal Kombat: Rebirth

 • Kevin Tancharoen
  Director
 • Oren Uziel
  Writer
 • Ed Boon
  Creator
 • John Tobias
  Creator
 • Kevin Tancharoen
  Editor
 • Larnell Stovall
  Fight Choreographer

Datum objavljivanja:
US 2010-06-08

Filmski proračun:
$7,500.00

Wiki Stranica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mortal Kombat: Rebirth

Mortal Kombat: Rebirth – Filmski filmovi i glumci

Mortal Kombat: Rebirth

Lateef Crowder
Alan Zane / Baraka
Mortal Kombat: Rebirth

Ian Anthony Dale
Hanzo Hasashi / Scorpion
Mortal Kombat: Rebirth

Michael Jai White
Jackson Briggs
Mortal Kombat: Rebirth

Richard Dorton
Reptile
Mortal Kombat: Rebirth

Matt Mullins
Johnny Cage
Mortal Kombat: Rebirth

Jeri Ryan
Sonya Blade

Korisnici pretražuju i gledaju filmove za te upite: Mortal Kombat: Rebirth online s prevodom,Mortal Kombat: Rebirth film online s prevodom, preuzimanje filma Mortal Kombat: Rebirth, Mortal Kombat: Rebirth online sa prevodom gledalica, Mortal Kombat: Rebirth full movie, Mortal Kombat: Rebirth puni film gledati besplatno

U sličnoj kategoriji

6.9

Trnoružica

Trnoružica

U jednom kraljevstvu u 14. stoljeću priređeno je veliko slavlje: kralj i kraljica dobili su kćer, princezu Auroru, nazvanu po zori. Iako je još uvijek malena, već je predodređena da se uda za princa Filipa, sina kralja druge zemlje. Uz brojne čestitare, povorci se priključuju i tri dobre vile od kojih joj svaka udijeli lijepi dar.Slavlje prekida vještica Zlurada, razočarana što je nisu pozvali na slavlje i baca zlu čaroliju na princezu, proričući da će se u šesnaestoj godini ubosti na vreteno i umrijeti. Ne bi li se spriječilo zlo proročanstvo, vile odluče zaštititi djevojku sakrivši je u šumsku kućicu, a kralj zapovijedi da se spale sva vretena u kraljevstvu. Princeza će bezbrižno izrasti u lijepu seosku djevojku ne sluteći tko je, no urok je vrlo opasan i teško ga je izbjeći.

7.1

Alisa u zemlji čudesa

Alisa u zemlji čudesa

Alice, djevojka nezadovoljna dosadnom svakodnevnicom, postat će žrtva vlastite radoznalosti kad prati užurbanog zeca u podzemni prolaz i nađe se u čarobnoj zemlji avanture i apsurda gdje ništa nije onakvo kakvim se čini.

7.2

Petar Pan

Petar Pan

Radnja se odvija u fantastičnom svijetu gdje žive vile, gusari i izgubljeni dečaci. Gospođa i gospodin Darling imali su troje dece: djevojčicu Wendy i dječake Johna i Michaela. Bili su dobri roditelji, a imali su i “dadilju”, psa Nanu, koja se izvrsno brinula o djeci. Ali jedne večeri gospođa Darling je uspavala djecu i upalila im noćne svjetiljke te su gospođa i gospodin Darling otišli na zabavu, a Nana je bila vezana u dvorištu. I tako su djeca bila sama u kući. Kad su zaspala, u sobu su ušli vila Zvončica i Petar Pan. Djeca su se probudila i upoznala se s nepozvanim gostima. I tako su saznali da je Petar pobjegao od roditelja jer nije želio odrasti. Uz pomoć vilinskog praha djeca su odletjela s novim prijateljima u izmišljenu zemlju Nedođiju. Tamo upoznaju Izgubljene dečake i Indijance plemena Vučje Jabučice koju je Petar spasio, bore se s gusarima i otimaju im brod nakon što su svi poraženi. Poletjeli su s tim brodom i zabavljali se sve do povratka kući.